Τα κορίτσια - Dadoo
product-mask image

Τα κορίτσια

Συγγραφέας: , Lauren Ace Εικονογράφος: , Jenny Løvlie

€ 14.41

€ 12.97

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Email when stock available

Κάποτε ήταν ένα δένδρο που μεγάλωνε μικρά κορίτσια…

Τέσσερα κορίτσια συναντιούνται κάτω από μια μηλιά και φυτεύουν τους σπόρους μιας φιλίας που θα κρατήσουν μια ζωή. Ακολουθήστε την ιστορία τους καθώς τα χρόνια περνούν και τα κορίτσια γίνονται γυναίκες.

Βάρος:

500g

Διαστάσεις:

26 × 26 cm

Συγγραφέας:

Lauren Ace,

Εικονογράφος:

Jenny Løvlie,

Γλώσσα:

Ελληνικά

Εκδότης:

Key Books

Εξώφυλλο:

Σκληρό Εξώφυλλο

Ηλικία:

3-5 ετών

Θεματολογία:

Φιλία

Πρώτη Έκδοση:

2022

Σελίδες:

38

ISBN:

9786185265816

Creator's image

Εικονογράφος:

Jenny Løvlie

Η Jenny Løvlie μεγάλωσε στη Βόρεια Νορβηγία στο Ekkerøy, μια μικροσκοπική χερσόνησο που προεξέχει στη Θάλασσα του Μπάρεντς, όπου ήταν το πρώτο παιδί που γεννήθηκε μετά από 12 χρόνια.

Τα καλοκαίρια περνούσαν στην υπέροχη ύπαιθρο κάτω από τον ήλιο που δεν έπεφτε ποτέ, σκαρφαλώνοντας σε βράχους, βλέποντας τους γλάρους να εκκολάπτονται και να λιμνάζουν και τους σκοτεινούς χειμώνες να διαβάζουν, να σχεδιάζουν και να φτιάχνουν.

Η Jenny σπούδασε Εικονογράφηση και Κινούμενα Σχέδια στο Πανεπιστήμιο Kingston στο Λονδίνο και αποφοίτησε με πτυχίο BA Hons το 2014.

Η αγάπη της για τη φύση λάμπει μέσα από τη δουλειά της και αντλεί έμπνευση από τα άγρια ​​τοπία της Σκανδιναβίας, τη σκανδιναβική λαογραφία και το σκανδιναβικό ντιζάιν. Χρησιμοποιεί έντονα χρώματα, ενδιαφέρουσες υφές και δυνατά σχήματα στη δημιουργία τοπίων, ανθρώπων και ζώων. Η Τζένη γοητεύεται από τον ισχυρό δεσμό μεταξύ ανθρώπων και ζώων και τη σχέση μεταξύ ανθρώπων και φύσης. Τα αγαπημένα πράγματα της Τζένης είναι οι περιπέτειες στο βαν της, η κατασκήνωση, η παρατήρηση πουλιών, το μαγείρεμα και το διάβασμα.

Η Jenny κέρδισε το βραβείο Παιδικού βιβλίου Waterstones για το καλύτερο εικονογραφημένο βιβλίο για το The Girls, γραμμένο από τη Lauren Ace 2019

Περισσότερα

image image

ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ!

0
Καλάθι Αγορών
  • No products in the cart.