Πολιτική Επιστροφών - Dadoo

Πολιτική Επιστροφών

Αν για οποιονδήποτε λόγο επιθυμείς να επιστρέψεις τα βιβλία που παρήγγειλες μπορείς να το κάνεις εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που θα τα παραλάβεις και μόνο στην περίπτωση που επιστραφούν στην ίδια καλή κατάσταση που απεστάλησαν, χωρίς καμία φθορά και αλλοίωση, συνοδευόμενα από την απόδειξη ή το τιμολόγιο τους. Ο πελάτης επιβαρύνεται με το ανάλογο κόστος μεταφοράς των βιβλίων που επιστρέφει και των νέων στην περίπτωση που τα αντικαταστήσει με άλλα. Σε καμία περίπτωση δεν επιστρέφονται τα βιβλία για τα οποία έγινε ειδική παραγγελία.
 
Για την επιστροφή των βιβλίων, μπορείς να στείλεις e-mail στο [email protected] ή να έρθεις στο κατάστημα μας για την αλλαγή ή υπαναχώρηση.
 
Στην περίπτωση που δεν επιθυμείς την αντικατάσταση των βιβλίων με άλλα και προβείς σε υπαναχώρηση της αγοράς, σου επιστρέφουμε τα χρήματα της αξίας των βιβλίων και τα καταθέσουμε σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξεις ή μπορούμε να εκδώσουμε πιστωτικό τιμολόγιο για μελλοντικές αγορές.
 
Εάν σου στείλαμε βιβλίο φθαρμένο και με αλλοιώσεις αναλαμβάνουμε το κόστος των μεταφορικών εξόδων παλιών και νέων βιβλίων.

0
Καλάθι Αγορών
  • No products in the cart.