Όροι χρήσης - Dadoo

Όροι χρήσης

Με μεγάλη χαρά σε καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.dadoo.gr της εταιρείας με την επωνυμία «DADOO E.Ε.» και αντικείμενο τη διάθεση και πώληση βιβλίων μέσω διαδικτύου.
 
Η έδρα μας βρίσκεται στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης επί της οδού 7ο χλμ Συμμαχικής Οδού, Α.Φ.Μ. 801633325, ΔΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ, Αρ. Γ.ΕΜ.Η. 160512406000, τηλέφωνο επικοινωνίας 2310547517, ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].
 
Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω της ιστοσελίδας www.dadoo.gr, διέπονται από την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία για το ηλεκτρονικό εμπόριο, τον Κώδικα Καταναλωτικής Δεοντολογίας για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο, το Π.Δ. 131/03, τον Νόμο 2251/1994 Περί Προστασίας Καταναλωτών, καθώς και τον Κανονισμό 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για την Προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών, όπως εκάστοτε ισχύουν.
 
Όταν επισκέφτεσαι τον ιστότοπο μας και όταν πραγματοποιείς οποιαδήποτε συναλλαγή θα σου ζητήσουμε να συμπληρώσεις ορισμένα προσωπικά σου στοιχεία, για περισσότερες λεπτομέρειες επισκέψου την πολιτική απορρήτου.

Για την υποβολή παραγγελίας, ως πελάτης καλείσαι να επιλέξεις την ενεργοποίηση της ένδειξης «Έχω διαβάσει και συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις». Με τη δήλωση αυτή, δηλώνεις ρητά και ανεπιφύλακτα ότι πριν την υποβολή της παραγγελίας σου έλαβες γνώση των πληροφοριών που προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία για το ηλεκτρονικό εμπόριο, την προστασία των καταναλωτών και την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Ως επισκέπτης της ιστοσελίδας μας υποχρεούσαι να χρησιμοποιείς τον δικτυακό τόπο σύμφωνα με το νόμο, τα χρηστά ήθη, τους παρόντες όρους και να μην προβαίνεις σε πράξεις ή παραλείψεις που μπορεί να προκαλέσουν βλάβη ή δυσλειτουργία σε αυτόν.
 
Η DADOO E.E. διατηρεί το δικαίωμα άμεσης διακοπής της πρόσβασης στο ηλεκτρονικό κατάστημα σε κάθε χρήστη που παραβιάζει τους εκάστοτε ισχύοντες όρους χρήσης.

Το συνολικό κόστος της παραγγελίας προσδιορίζεται από τις καθαρές τιμές οι οποίες αναγράφονται για κάθε προϊόν, τον αναλογούντα Φ.Π.Α. καθώς και το κόστος μεταφοράς.
 
Σε περίπτωση αναπροσαρμογής των τιμών θα γίνεται άμεση ενημέρωση και αναπροσαρμογή των τιμών στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Τυχόν αναπροσαρμογές τιμών δεν θα καταλαμβάνουν παραγγελίες που έχουν ήδη τοποθετηθεί.

0
Καλάθι Αγορών
  • No products in the cart.