Ποιοί είμαστε - Παιδικό Βιβλιοπωλείο Dadoo

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

icon
image

Γεια σε όλους!

Είμαι η Αναστασία και σας καλωσορίζω στο παιδικό βιβλιοπωλείο μου, το Dadoo. Σπούδασα νομική, έγινα δικηγόρος αλλά ένιωθα τόσο εγκλωβισμένη σ’ένα επάγγελμα που δε μου ταίριαζε και αποφάσισα στα 36 μου χρόνια να κάνω κάτι που αγαπώ.

image image

Το παιδικό βιβλίο ήταν μονόδρομος, γιατί διάβαζα από μικρή και είμαι παθιασμένη συλλέκτρια εικονογραφημένων βιβλίων από όλο τον κόσμο. Τ’όνομα του γιού μου είναι Νικόλας – Κωνσταντίνος και όταν άρχισε να μιλάει έλεγε συνεχώς νταντού, νταντού… δίχως να καταλαβαίνω τί εννοεί. Μια μέρα τον κρατούσα αγκαλιά άρχισε να φωνάζει νταντούυυυ νταντούυυυ, από το Κωνσταντίνος που δεν μπορούσε ακόμη να πει. Οπότε ο Dadoo είναι ο γιος μου!

image
image
icon

Γνωρίζεις ότι…

image
image

Το Dadoo έχει ηλεκτρονικό και φυσικό κατάστημα με αποκλειστικά παιδικά βιβλία για ηλικίες 0-99 χρόνων. Έχουμε και έναν πανέμορφο ελαιώνα με παιδική χαρά που φιλοξενεί τις δράσεις μας όταν ο ήλιος είναι ψηλά!

image
image

Φροντίζουμε το διαθέσιμο απόθεμα των βιβλίων μας να είναι υπαρκτό, γι’αυτό έχουμε οργανώσει μια ευρύχωρη και φωτεινή αποθήκη ώστε να φυλάσσουμε με προσοχή τα βιβλία μας και να τα στέλνουμε άμεσα στους πελάτες μας. Ο Νικόλας ο δράκος είναι πάντα σε ετοιμότητα για την επόμενη παράδοση!

image
image

Η αγαπημένη μας συνήθεια είναι να διαβάζουμε βιβλία, έτσι η διαλογή γίνεται πάντα με κριτήριο την ομορφιά της εικονογράφησης, το ενδιαφέρον κείμενο και την ποιότητα της έκθεσης. Έχουμε βρει και φέρει στο Dadoo βιβλία και από τη μακρινή Αμερική.

image
image
image

Το κουτί που μεταφέρονται τα βιβλία μας και το χαρτί πληρώσεως που τα προστατεύει κατά τη μεταφορά κατασκευάζονται από 100% ανακυκλωμένο χαρτί. Προτείνουμε και κατασκευές με το κουτί μας για να μη ξεχνάμε να ανακυκλώνουμε και να επαναχρησιμοποιούμε τα υλικά. Φέτος βγάλαμε και το δικό μας λάδι από τα δέντρα του ελαιώνα μας!

image
image

Στο Dadoo οργανώνουμε αφηγήσεις, εικαστικά εργαστήρια, διαδραστικές παρουσιάσεις και συνεντεύξεις για να γνωρίσουν οι μικροί και μεγάλοι αναγνώστες τον υπέροχο και μαγικό αυτόν κόσμο των δημιουργών και όχι μόνο.

image
image

Σας περιμένουμε στο Dadoo να γνωριστούμε από κοντά και να σας δείξουμε πόσο όμορφα παιδικά βιβλία υπάρχουν!

image
0
Καλάθι Αγορών
  • No products in the cart.