Τα αγόρια - Dadoo
product-mask image

Τα αγόρια

Συγγραφέας: , Lauren Ace Εικονογράφος: , Jenny Løvlie

€ 14.41

€ 12.97

Τα αγόρια ήταν φίλοι από τότε που μπορούσαν να θυμηθούν τους εαυτούς τους – και λίγο πιο πριν. Ακολουθήστε τις περιπέτειες των τεσσάρων αγοριών καθώς μεγαλώνουν, δημιουργώντας παντοτινούς δεσμούς φιλίας – ακόμα και αν δοκιμάζονται κάποιες φορές.

Βάρος:

500g

Διαστάσεις:

26 × 26 cm

Συγγραφέας:

Lauren Ace,

Εικονογράφος:

Jenny Løvlie,

Γλώσσα:

Ελληνικά

Εκδότης:

Key Books

Εξώφυλλο:

Σκληρό Εξώφυλλο

Ηλικία:

3-5 ετών

Θεματολογία:

Φιλία

Πρώτη Έκδοση:

Νοέμβριος 2022

Σελίδες:

33

ISBN:

9786185265823

Creator's image

Εικονογράφος:

Jenny Løvlie

Η Jenny Løvlie μεγάλωσε στη Βόρεια Νορβηγία στο Ekkerøy, μια μικροσκοπική χερσόνησο που προεξέχει στη Θάλασσα του Μπάρεντς, όπου ήταν το πρώτο παιδί που γεννήθηκε μετά από 12 χρόνια.

Τα καλοκαίρια περνούσαν στην υπέροχη ύπαιθρο κάτω από τον ήλιο που δεν έπεφτε ποτέ, σκαρφαλώνοντας σε βράχους, βλέποντας τους γλάρους να εκκολάπτονται και να λιμνάζουν και τους σκοτεινούς χειμώνες να διαβάζουν, να σχεδιάζουν και να φτιάχνουν.

Η Jenny σπούδασε Εικονογράφηση και Κινούμενα Σχέδια στο Πανεπιστήμιο Kingston στο Λονδίνο και αποφοίτησε με πτυχίο BA Hons το 2014.

Η αγάπη της για τη φύση λάμπει μέσα από τη δουλειά της και αντλεί έμπνευση από τα άγρια ​​τοπία της Σκανδιναβίας, τη σκανδιναβική λαογραφία και το σκανδιναβικό ντιζάιν. Χρησιμοποιεί έντονα χρώματα, ενδιαφέρουσες υφές και δυνατά σχήματα στη δημιουργία τοπίων, ανθρώπων και ζώων. Η Τζένη γοητεύεται από τον ισχυρό δεσμό μεταξύ ανθρώπων και ζώων και τη σχέση μεταξύ ανθρώπων και φύσης. Τα αγαπημένα πράγματα της Τζένης είναι οι περιπέτειες στο βαν της, η κατασκήνωση, η παρατήρηση πουλιών, το μαγείρεμα και το διάβασμα.

Η Jenny κέρδισε το βραβείο Παιδικού βιβλίου Waterstones για το καλύτερο εικονογραφημένο βιβλίο για το The Girls, γραμμένο από τη Lauren Ace 2019

Περισσότερα

image image

ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ!

0
Καλάθι Αγορών
  • No products in the cart.