Το λεξικό της φιλίας - Dadoo
product-mask image

Το λεξικό της φιλίας

Συγγραφέας: , Helen Mortimer Εικονογράφος: , Cristina Trapanese

€ 7.70

€ 6.93

Αυτό το βιβλίο θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πώς είναι οι πραγματικοί φίλοι, χαρίζοντάς σου τις λέξεις που χρειάζεσαι για να φροντίζεις τις φιλίες σου.

Βάρος:

212g

Διαστάσεις:

19.3 × 19.3 cm

Συγγραφέας:

Helen Mortimer,

Εικονογράφος:

Cristina Trapanese,

Γλώσσα:

Ελληνικά

Εκδότης:

Ψυχογιός

Εξώφυλλο:

Σκληρό Εξώφυλλο

Ηλικία:

3-5 ετών, 6-8 ετών

Θεματολογία:

Ανθρώπινες σχέσεις, Φιλία

Πρώτη Έκδοση:

Ιούλιος 2021

Σελίδες:

32

ISBN:

9786180138900

Creator's image

Εικονογράφος:

Cristina Trapanese

Η Cristina ζει στη Νάπολη της Ιταλίας, ξεκίνησε να σπουδάζει εικονογράφηση στην Ιταλική Σχολή του Comix και αργότερα στην Ακαδημία IDEA στη Ρώμη.

Δεν ήξερε ότι ήθελε να γίνει εικονογράφος, μπορούμε να πούμε ότι σκόνταψε μέσα σε αυτό ενώ περπατούσε με τη μύτη της προς τον ουρανό.

Ξεκίνησε να σπουδάζει ελαιογραφία σε ένα ζωγραφικό, με έναν κάπως παλιομοδίτικο τρόπο. Λατρεύει τη ζωγραφική και τη βοήθησε πολύ να μάθει πώς να διαχειρίζεται τα χρώματα, αλλά συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν το μέσο που χρειαζόταν για να εκφράσει αυτό που είχε μέσα της. Μόνο αργότερα συνειδητοποίησε ότι θα ήθελε να αφηγείται ιστορίες μέσω της εικόνας.

Αυτό που της αρέσει σε αυτή τη δουλειά είναι ότι πρέπει να δημιουργήσεις ένα πραγματικό αντικείμενο σχεδίου που πρέπει να έχει τη δική του ισορροπία. Αισθάνεται ότι εμπνέεται από πολλά διαφορετικά πράγματα, μερικές φορές από όνειρα ή νέα αντιστοιχία χρωμάτων που βλέπει γύρω της, της αρέσει να διαβάζει και να φαντάζεται τους χαρακτήρες, πολλές φορές εμπνέεται από ταινίες και φωτογραφία.

Ασχολείται με την παραδοσιακή και ψηφιακή τέχνη και της αρέσει το πείραμα και η μίξη μέσων. Κυρίως της αρέσουν οι ακουαρέλες, ο τρόπος που το νερό κινεί το χρώμα, ανακαλύπτει επίσης νέα χαρτιά, έχει περάσει πολύ χρόνο σε καταστήματα τέχνης και βιβλιοπωλεία.

Περισσότερα

image image

ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ!

0
Καλάθι Αγορών
  • No products in the cart.