365 Λέξεις-Έμπνευση, μία για κάθε μέρα του χρόνου - Dadoo
product-mask image

365 Λέξεις-Έμπνευση, μία για κάθε μέρα του χρόνου

Συγγραφέας: , Dr. Meredith L. Rowe Εικονογράφος: , Monika Forsberg

€ 10.90

€ 9.81

Μαθαίνω μία νέα λέξη κάθε μέρα!

Η απόκτηση λεξιλογίου είναι αναγκαία προϋπόθεση για να μάθει το παιδί να διαβάζει και για την επιτυχία του στο σχολείο.
Όμως μερικές φορές είναι δύσκολο να μάθεις νέες λέξεις, αν δεν ακούς τους ανθρώπους γύρω σου να τις χρησιμοποιούν.
Σε αυτό το βιβλίο έχει δοθεί μεγάλη φροντίδα στην επιλογή των λέξεων. Πρόκειται για λέξεις σχετικά σπάνιες για τα παιδιά, που δεν τις ακούν συχνά σε καθημερινούς διαλόγους, τις οποίες όμως θα συναντήσουν σε σχολικά και εξωσχολικά κείμενα και γι’ αυτό χρειάζεται να γνωρίζουν τη σημασία τους.
Δημιουργημένο από μια ειδικό στην πρώιμη μάθηση, το βιβλίο βοηθά τα παιδιά να εμπλουτίσουν το λεξιλόγιό τους και σε συνδυασμό με την εξαιρετική εικονογράφηση τους δίνει την ευκαιρία να εκφράσουν με διασκεδαστικό και συναρπαστικό τρόπο τα συναισθήματά τους και να δώσουν φτερά στη φαντασία τους.

Βάρος:

524g

Διαστάσεις:

19.5 × 21 × 1.5 cm

Συγγραφέας:

Dr. Meredith L. Rowe,

Εικονογράφος:

Monika Forsberg,

Γλώσσα:

Ελληνικά

Εκδότης:

Δεσύλλας

Εξώφυλλο:

Σκληρό Εξώφυλλο

Ηλικία:

3-5 ετών

Θεματολογία:

Λέξεις

Πρώτη Έκδοση:

Αύγουστος 2021

Σελίδες:

112

ISBN:

9786185568160

Creator's image

Συγγραφέας:

Dr. Meredith L. Rowe

Η Meredith Rowe διευθύνει ένα ερευνητικό πρόγραμμα για την κατανόηση του ρόλου των παραγόντων γονέα και οικογένειας στην πρώιμη γλωσσική και γνωστική ανάπτυξη των παιδιών. Ενδιαφέρεται ιδιαίτερα να αποκαλύψει πώς οι παραλλαγές στα πρώιμα επικοινωνιακά περιβάλλοντα των παιδιών συμβάλλουν στη γλωσσική ανάπτυξη και στην εφαρμογή αυτής της γνώσης στην ανάπτυξη στρατηγικών παρέμβασης για οικογένειες με χαμηλό εισόδημα.
Η Δρ. Rowe έλαβε το διδακτορικό της στην Ανθρώπινη Ανάπτυξη και Ψυχολογία από το Harvard Graduate School of Education το 2003 και στη συνέχεια ακολούθησε μεταδιδακτορικές υποτροφίες στα τμήματα Ψυχολογίας και Κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο για αρκετά χρόνια. Το 2009 διορίστηκε Επίκουρη Καθηγήτρια στο Τμήμα Ανθρώπινης Ανάπτυξης και Ποσοτικής Μεθοδολογίας στο Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ και εντάχθηκε στη σχολή στο Harvard Graduate School of Education ως Αναπληρώτρια Καθηγήτρια το 2014.
Η διατριβή της Dr. Rowe υποστηρίχθηκε με επιχορήγηση από την Αμερικανική Εταιρεία Εκπαιδευτικής Έρευνας (AERA). Το έργο της έχει επίσης χρηματοδοτηθεί από πολλαπλές επιχορηγήσεις από το τμήμα Ruth L. Kirschstein National Institutes of Child Health and Human Development (NICHD) του National Institutes of Health (NIH). Συγκεκριμένα, η Δρ. Rowe ήταν αποδέκτης του Μεταδιδακτορικού Βραβείου Εθνικής Ερευνητικής Υπηρεσίας (NRSA), ενός Βραβείου για την Ανεξαρτησία (K99/R00) για την Έρευνα Μετάβασης στην Πρώιμη Σταδιοδρομία και του Επιχορήγησης Ερευνητικής/Αναπτυξιακής Έρευνας (R21) για τη χρηματοδότηση της πρόσφατης μελέτης παρέμβασής της . Η δουλειά της δημοσιεύεται ευρέως σε κορυφαία περιοδικά στον τομέα της εκπαίδευσης και της ψυχολογίας, συμπεριλαμβανομένων των Science, Child Development, Developmental Science και Developmental Psychology.

Περισσότερα

Creator's image

Εικονογράφος:

Monika Forsberg

Η Monika είναι Σουηδή εικονογράφος και σχεδιάστρια κινουμένων σχεδίων με έδρα το Βόρειο Λονδίνο. Σπούδασε τέχνη και κινηματογράφο στο RCA. Η δουλειά της είναι μια ιδιόμορφη έκρηξη χρώματος και χιούμορ, μερικές φορές της αρέσει να είναι «ανόητη», αλλά η δουλειά της είναι πάντα σοβαρά τολμηρή. Χρησιμοποιώντας στυλό, χαρτί και μπογιά, η δουλειά της είναι ένας συνδυασμός καθημερινής παρατήρησης και φαντασίας. Για αυτή τη συλλογή χρησιμοποίησε ένα μείγμα μαρκαδόρων & στυλό πινέλου μελάνης, μολύβια ακουαρέλας, λίγο γκουάς [είναι ένας τύπος χρώματος που αποτελείται από φυσική χρωστική, νερό, ένα συνδετικό μέσο (συνήθως αραβικό κόμμι ή δεξτρίνη) και μερικές φορές από κάποιο αδρανές υλικό (όπως το ανθρακικό ασβέστιο, CaCO3). Τα χρώματα γκουάς είναι σχεδιασμένα να είναι αδιαφανή. Επιπλέον, ο όρος γκουάς, πέρα από το υλικό (χρώμα), αναφέρεται και στην τεχνική όπου γίνεται χρήση του συγκεκριμένου είδους χρωμάτων] και χειρουργικό ψαλίδι.

Περισσότερα

image image

ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ!

0
Καλάθι Αγορών
  • No products in the cart.