Παρουσίαση βιβλίου | Ο παππούς μου ο γίγαντας - Dadoo

Παρουσίαση βιβλίου | Ο παππούς μου ο γίγαντας

image

Δέσποινα Μπογδάνη-Σουγιούλ

Το Σάββατο 13 Μαϊου 2023 στις 18.00 η δασκάλα μουσικής και συγγραφέας παιδικών βιβλίων Δέσποινα Μπογδάνη- Σουγιούλ κατέφτασε από την Αθήνα στο μικρό βιβλιοπωλείο μας για να μας παρουσιάσει το βιβλίο της «Ο παππούς μου ο γίγαντας» που εικονογράφησε εξαιρετικά ο Πέτρος Μπουλούμπασης και είναι εμπνευσμένο από τη ζωή και το έργο του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη.

 

Η Δέσποινα – που τυγχάνει και η ίδια εγγονή του αγαπημένου μουσικού Μιχάλη Σουγιούλ-  αφού καλωσόρισε τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες με τις κούκλες της άρχισε να αφηγείται την ιστορία που έγραψε, την οποία διέκοπτε για να τραγουδήσει τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη με συνοδεία κιθάρας.

Στη συνέχεια τα παιδιά άρχισαν να ζωγραφίζουν εικόνες με έμπνευση τίτλους από τραγούδια του μεγάλου δημιουργού και στο τέλος πιαστήκαμε σε κύκλο και χορέψαμε παρέα.

 

Ο ελαιώνας του dadoo γέμισε με νότες  και όμορφα παιδικά χαμόγελα. Άλλωστε, οι παρουσιάσεις βιβλίων είναι οι άνθρωποι που μας δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσουμε, οι δημιουργοί που μας παρουσιάζουν τα έργα τους και μας τιμούν ερχόμενοι στον χώρο μας.

image-2
image-2
image-2
image-2
image-2
image-2

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ Εκδηλώσεις - Παρουσιάσεις παιδικών βιβλίων

0
Καλάθι Αγορών
  • No products in the cart.