Παρουσίαση βιβλίου | Έχω δικαίωμα; Έχω δικαίωμα! - Dadoo

Παρουσίαση βιβλίου | Έχω δικαίωμα; Έχω δικαίωμα!

image

Κούλα Πανάγου και Πάνος Χριστοδούλου

Το Σάββατο 6 Μαϊου 2023 στις 17.30, η Κούλα Πανάγου και ο Πάνος Χριστοδούλου ως εκπρόσωποι του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μικρή Σελήνη παρουσίασαν με ένα διαδραστικό εργαστήρι το βιβλίο τους «Έχω Δικαίωμα; Έχω Δικαίωμα!».

Πρόκειται, για ένα παιδικό βιβλίο γνώσεων, αποτέλεσμα συλλογικής και εξαιρετικής δουλειάς, όπου μέσα από τη ζωντανή του εικονογράφηση, το χιούμορ και το παιχνίδι μιλάει για όσα πρέπει να γνωρίζουν γονείς και παιδιά για τα δικαιώματα των παιδιών. Τα βασικά τους δικαιώματα στο σπίτι, στο σχολείο, στην ελευθερία της έκφρασης ακόμη και στο δικαίωμα τους στο παιχνίδι.

Οι καλεσμένοι μας κάθισαν παρέα με τους μικρούς αναγνώστες στον ελαιώνα του μικρού βιβλιοπωλείου μας και αφού γνωρίστηκαν, συζήτησαν για το δικαίωμα όλων μας στο σπίτι και για τα διαφορετικά είδη σπιτιών που υπάρχουν.

Στη συνέχεια, τα παιδιά πιάσανε τα ψαλίδια, τις κόλλες και τις μπογιές και μετέτρεψαν τα κουτιά από δημητριακά, παπούτσια κτλ που είχαν φέρει μαζί τους στα ιδανικά για αυτά σπίτια και επέλεξαν τους ανθρώπους, τα ζώα και τα αντικείμενα που επιθυμούσαν να συμπεριλάβουν σε αυτά.

Οι διαδραστικές παρουσιάσεις των βιβλίων ζωντανεύουν τις ιστορίες που περιέχουν και φέρνουν τα παιδιά πιο κοντά στον μαγικό κόσμο των παιδικών βιβλίων.

image-2
image-2
image-2
image-2
image-2
image-2
image-2
image-2
image-2
image-2
image-2
image-2

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ Εκδηλώσεις - Παρουσιάσεις παιδικών βιβλίων

0
Καλάθι Αγορών
  • No products in the cart.