“Ο Παππούς μου ο γίγαντας” Δέσποινα Μπογδάνη - Σουγιούλ - Dadoo

Πόσες ιστορίες για
γίγαντες γνωρίζετε;

Σίγουρα μπορούμε να σας ονοματίσουμε πολλές αλλά καμία δεν είναι τόσο τρυφερή και καλλιτεχνική όσο αυτή που θα έχουμε τη χαρά και την τιμή να ακούσουμε σε μια πολύ ξεχωριστή αφήγηση από τη δημιουργό του, το Σάββατο 18/3 στις 17.30 το απόγευμα!

 

Η μουσικός Δέσποινα Μπογδάνη – Σουγιούλ εκτός από τις συνθέσεις της και τη διδασκαλία στο Κολλέγιο Αθηνών, κάποια στιγμή αποφάσισε πως έχει πολλές ιστορίες να διηγηθεί και ξεκίνησε το συγγραφικό της έργο!

 

Σε τούτο το πανέμορφο βιβλίο, σε εικόνες του εξαιρετικού εικονογράφου Πέτρου Μπουλούμπαση, πρωταγωνιστής είναι ένας Μίκης και ο συνονόματος παππούς του ή ένας εγγονός και ο γίγαντας Μίκης που χωρούσε στην αγκαλιά του χίλιους δεκατρείς!

Μα φυσικά αναφέρεται στον γίγαντα των γιγάντων της παγκό-σμιας μουσικής σκηνής Μίκη Θεοδωράκη και για την μεγάλη του επιθυμία για ένα κόσμο δίκαιο και ειρηνικό!

 

Εγγονή η ίδια η συγγραφέας του μεγάλου μουσικού Μιχάλη Σουγιούλ εμπνέεται από αυτή τη σχέση ζωής και ξετυλίγει ένα πολύχρωμο κουβάρι μέσα από την ξεχωριστή ιστορία που έχει γράψει.. Αν δε θέλετε να χάσετε αυτή μας τη συνάντηση…

 

Οι συμμετοχές είναι όπως πάντα δωρεάν μα απαιτείται κράτηση θέσης.

image-2

Εγγραφή

  Αριθμός Ενηλίκων

  Αριθμός Παιδιών

  image-2
  0
  Καλάθι Αγορών
  • No products in the cart.