Υπηρέσια μέτρων και σταθμών - Dadoo
product-mask image

Υπηρέσια μέτρων και σταθμών

Συγγραφέας: , Αν-Γκαέλ Μπαλπ Εικονογράφος: , Βενσάν Μαέ

€ 17.00

€ 15.30

Τον πατέρα μου τον λένε Μάρκο Γραμμάρη. Είναι μηχανικός στην Υπηρεσία Μέτρων και Σταθμών.
Κάθε μέρα ο πατέρας μου φοράει τη λευκή του ποδιά και μετράει ασταμάτητα ό,τι μετριέται, από τις εννιά ακριβώς το πρωί μέχρι το απόγευμα στις πέντε νταν, για να εξακριβώσει ότι ένα μέτρο είναι ακριβώς ένα μέτρο και ότι ένα κιλό ζυγίζει σταθερά ένα κιλό.
Ωστόσο, από τη μέρα που γύρισα από το σχολείο με ένα χαμόγελο… ανάποδο, ο πατέρας μου έχει να αντιμετωπίσει ένα τρομερό πρόβλημα, αφού δεν υπάρχει όργανο που να μετράει τα συναισθήματα!

Βάρος:

453g

Διαστάσεις:

33.5 × 22 cm

Συγγραφέας:

Αν-Γκαέλ Μπαλπ,

Εικονογράφος:

Βενσάν Μαέ,

Γλώσσα:

Ελληνικά

Εκδότης:

Μέλισσα

Εξώφυλλο:

Σκληρό Εξώφυλλο

Ηλικία:

6-8 ετών

Θεματολογία:

Αλφαβήτα / Αριθμοί

Πρώτη Έκδοση:

Οκτώβριος 2019

Σελίδες:

32

ISBN:

9789602044056

Creator's image

Εικονογράφος:

Βενσάν Μαέ

Ο Βενσάν Μαέ είναι ένας Γάλλος εικονογράφος γνωστός για τις όμορφα λεπτομερείς και γοητευτικές εικονογραφήσεις του. Ο Βενσάν γεννήθηκε στο Παρίσι και μετακόμισε στη Ρεν για να σπουδάσει τέχνη σε ηλικία 16 ετών, πριν επιστρέψει στο Παρίσι το 2003. Στη συνέχεια σπούδασε Animation στο Gobelins και εργάστηκε ως σκηνογράφος στη βιομηχανία animation μετά την αποφοίτησή του το 2008. άρχισε να αναπτύσσει τη δική του προσωπική δουλειά και το 2012 έκανε το βήμα στην ανεξάρτητη εικονογράφηση και δημιούργησε ένα συνεργατικό στούντιο με φίλους.
Ο Βενσάν σκιτσάρει πολύ και πάντα ξεκινά τη δουλειά του με πολύ μικροσκοπικά σκίτσα με μικρογραφίες. Μετά τη σάρωση στις μικρογραφίες του, στη συνέχεια σχεδιάζει από πάνω για να δημιουργήσει τα τελικά του σχέδια χρησιμοποιώντας το photoshop για να προσθέσει γραμμή και χρώμα. Η δουλειά του έχει εκτεθεί στο Παρίσι πολλές φορές.

Περισσότερα

image image

ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ!

0
Καλάθι Αγορών
  • No products in the cart.