Το 'πε το πουλάκι - Dadoo
product-mask image

Το 'πε το πουλάκι

Συγγραφέας: , Sheryl Webster Εικονογράφος: , Helen Shoesmith

€ 13.90

€ 12.51

Όταν οι άνθρωποι καταστρέφουν τα σπίτια των ζώων,
αυτά μετακομίζουν στα σπίτια των ανθρώπων.
Ένα πουλάκι εξηγεί γιατί πρέπει να σεβόμαστε
το φυσικό περιβάλλον.

Σε όλον τον κόσμο, τα οικοσυστήματα των ζώων καταστρέφονται από την αποψίλωση τεράστιων εκτάσεων για καλλιέργειες και οικοδόμηση. Τα ζώα εκτοπίζονται και πολλά είδη κινδυνεύουν να εξαφανιστούν.

Σε όλον τον κόσμο, μικρές και μεγάλες περιβαλλοντικές ομάδες και οργανισμοί προσπαθούν να προστατέψουν τη βιοποικιλότητα, τους φυσικούς πόρους και το περιβάλλον από τις επιπτώσεις που επιφέρουν οι ανθρώπινες επεμβάσεις και η κλιματική αλλαγή.

Από τα ζουζούνια και τα πουλιά, ως τις αρκούδες και τις καμηλοπαρδάλεις, όλα τα πλάσματα χρειάζονται ένα ασφαλές μέρος για να ζήσουν και να μεγαλώσουν τα παιδιά τους.

Ο άνθρωπος δεν είναι παρά ένας μικρός κρίκος στην αλυσίδα της βιοποικιλότητας.

Βάρος:

389g

Διαστάσεις:

28 × 24 cm

Συγγραφέας:

Sheryl Webster,

Εικονογράφος:

Helen Shoesmith,

Γλώσσα:

Ελληνικά

Εκδότης:

Καλειδοσκόπιο

Εξώφυλλο:

Σκληρό Εξώφυλλο

Ηλικία:

3-5 ετών

Θεματολογία:

Περιβάλλον/Φύση

Πρώτη Έκδοση:

Απρίλιος 2021

Σελίδες:

36

ISBN:

9789604712113

Creator's image

Συγγραφέας:

Sheryl Webster

Η Sheryl Webster γεννήθηκε στο Λίβερπουλ και σπούδασε στο Liverpool Hope University, όπου απέκτησε πτυχίο στην Ψυχολογία/Αγγλική Γλώσσα/Λογοτεχνία. Παλαιότερα ήταν δασκάλα δημοτικού. Είναι παντρεμένη με τέσσερα μικρά παιδιά.

Αυτό την ενέπνευσε να αρχίσει να γράφει για παιδιά και τώρα είναι μια εξαιρετικά επιτυχημένη συγγραφέας και εικονογράφος που έχει κερδίσει πολλά βραβεία για το έργο της.

Κατά τη διδασκαλία, το μεγάλο της πάθος ήταν να βοηθά τα παιδιά να αναπτύξουν τις δεξιότητες που χρειάζονταν για να μάθουν να διαβάζουν και να τα ενθαρρύνει να αναπτύξουν αγάπη για τα βιβλία. Ακόμα και τώρα δεν της αρέσει τίποτα περισσότερο από το να βλέπει τα δικά της παιδιά με τη μύτη τους σε ένα βιβλίο.

Η μεγαλύτερη έμπνευση για τη δική της γραφή είναι τα παιδιά της, τα οποία της παρέχουν πληθώρα νέων ιδεών σε καθημερινή βάση.

Περισσότερα

image image

ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ!

0
Καλάθι Αγορών
  • No products in the cart.