Το μεγάλο βιβλίο της φύσης - Dadoo
product-mask image

Το μεγάλο βιβλίο της φύσης

Συγγραφέας: , Camilla de la Bedoyere Εικονογράφος: , Jane Newland

€ 12.20

€ 10.98

Από τα χρυσά ηλιοτρόπια και τις μέλισσες που βουίζουν μέχρι τα πουλιά που πετούν ψηλά και τις μαϊμούδες που κρέμονται από τα δέντρα, η φύση είναι παντού τριγύρω μας.
Μάθε πώς βλαστάνουν οι σπόροι, γιατί μερικά έντομα έχουν ρίγες, πώς ζουν οι πιγκουίνοι, γιατί οι χαμαιλέοντες αλλάζουν χρώμα και άλλα πολλά. Χρησιμοποίησε τις τέσσερις κάρτες «γράψε-σβήσε» για να εξερευνήσεις τη φύση γύρω σου!

Βάρος:

766g

Διαστάσεις:

23.7 × 34.5 cm

Συγγραφέας:

Camilla de la Bedoyere,

Εικονογράφος:

Jane Newland,

Γλώσσα:

Ελληνικά

Εκδότης:

Ψυχογιός

Εξώφυλλο:

Σκληρό Εξώφυλλο

Ηλικία:

6-8 ετών

Θεματολογία:

Περιβάλλον/Φύση

Πρώτη Έκδοση:

Ιανουάριος 2019

Σελίδες:

64

ISBN:

9786180127966

Creator's image

Συγγραφέας:

Camilla de la Bedoyere

Η Camilla de la Bedoyere γράφει εδώ και 20 χρόνια και έχει περισσότερα από 250 βιβλία σε έκδοση σε όλο τον κόσμο. Είναι μια από τις πιο δανεισμένες συγγραφείς των βιβλιοθηκών του Ηνωμένου Βασιλείου και τα βιβλία της πωλούνται σε όλο τον κόσμο, κυκλοφορώντας σε τουλάχιστον 400 αγγλόφωνες εκδόσεις μόνο. Τα περισσότερα από τα βιβλία της Καμίλα είναι μη μυθιστορηματικά και επικεντρώνονται στον φυσικό κόσμο, αλλά γράφει για πολλά θέματα και για παιδιά και για ενήλικες. Της αρέσει ιδιαίτερα να γράφει δημιουργική μη μυθοπλασία και να γράφει μυθιστορήματα για νέους ενήλικες, ειδικά για όσους δυσκολεύονται να διαβάσουν. Το ακαδημαϊκό υπόβαθρο της Καμίλα είναι στις επιστήμες και είναι μέλος της Ζωολογικής Εταιρείας του Λονδίνου. Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος (επιμέλεια παιδικής σελίδας σε βρετανική κυριακάτικη εφημερίδα για πέντε χρόνια) και είναι ειδική καθηγήτρια ανάγνωσης. Η Camilla επιμελείται επίσης, γράφει εκπαιδευτικό υλικό, συμβουλεύει για την παραγωγή ενημερωτικών φυλλαδίων και αναθεωρεί τακτικά βιβλία για παιδιά. Ζει στο Λονδίνο και, όποτε είναι δυνατόν, ταξιδεύει για να παρακολουθήσει την άγρια ζωή σε δράση.

Περισσότερα

image image

ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ!

0
Καλάθι Αγορών
  • No products in the cart.