Της αλλαγής τραγούδι - Dadoo
product-mask image

Της αλλαγής τραγούδι

Συγγραφέας: , Amanda Gorman Εικονογράφος: , Loren Long

€ 16.60

€ 14.94

Ακούω την αλλαγή να μουρμουρίζει
Το πιο περήφανο τραγούδι και τόσο δυνατό.

Η αλλαγή που έρχεται δε με φοβίζει
Κι έτσι μαζί της τραγουδώ.

Ένα νεαρό κορίτσι οδηγεί τα παιδιά σε ένα μουσικό ταξίδι, μέσα από το οποίο όλοι μαζί θα μάθουν ότι έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τον εαυτό τους και τον κόσμο προς το καλύτερο.

Βάρος:

588g

Διαστάσεις:

25.5 × 28 cm

Συγγραφέας:

Amanda Gorman,

Εικονογράφος:

Loren Long,

Γλώσσα:

Ελληνικά

Εκδότης:

Ψυχογιός

Εξώφυλλο:

Σκληρό Εξώφυλλο

Ηλικία:

6-8 ετών

Πρώτη Έκδοση:

Δεκέμβριος 2021

Σελίδες:

40

ISBN:

9786180141610

Creator's image

Εικονογράφος:

Loren Long

Ο Λονγκ γεννήθηκε στην Τζόπλιν του Μιζούρι. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Κεντάκι, με πτυχίο στη Γραφιστική.Ζει στο Σινσινάτι του Οχάιο με τη σύζυγό του και τους δύο γιους του.

Η καριέρα του ξεκίνησε στις ευχετήριες κάρτες Gibson στο Σινσινάτι του Οχάιο και τελικά προχώρησε στην ανεξάρτητη εικονογράφηση που του έδωσε εθνική έκθεση για εικονογραφήσεις παιδικών βιβλίων. Ένα στέλεχος των Simon & Schuster είδε τη δουλειά του για το Miles’ Song της Alice McGill και τον χρησιμοποίησε για τις εικονογραφήσεις για το I Dream of Trains της Angela Johnson. Το 2004, I Dream of Trains κέρδισε το βραβείο Golden Kite για την εικονογράφηση βιβλίων με εικόνες. Το 2005, τιμήθηκε με το βραβείο Golden Kite για τις εικονογραφήσεις του στο When I Heard the Learn’d Astronomer του Walt Whitman. Το 2010, εικονογράφησε το Of Thee I Sing: A Letter to My Daughters από τον Barack Obama.

Όταν ήταν 12 ετών, έμαθε ότι είχε αχρωματοψία. Στη δουλειά του, βασίζεται σε ισχυρές πηγές φωτισμού, στη θεωρία των χρωμάτων και στην υποστήριξη της οικογένειάς του για να ξεπεράσει αυτό το εμπόδιο

Περισσότερα

image image

ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ!

0
Καλάθι Αγορών
  • No products in the cart.