Ταξίδι - Dadoo
product-mask image

Ταξίδι

Συγγραφέας: , Aaron Becker

€ 11.90

€ 10.71

Η υπέροχη χωρίς λέξεις τριλογία, ξεκινά με το πρώτο βιβλίο, το ΤΑΞΙΔΙ, που διακρίθηκε με το βραβείο Caldecott Honor και μας υπόσχεται μια συναρπαστική συνέχεια σ’ ένα ασυνήθιστο ταξίδι προς την πιο μεγάλη και συναρπαστική περιπέτεια. Ένα μοναχικό κορίτσι σχεδιάζει μια μαγική πόρτα στον τοίχο του δωματίου του και δραπετεύει μέσα της σ’ έναν κόσμο όπου το θαύμα, η περιπέτεια και ο κίνδυνος αφθονούν. Με το κόκκινο μολύβι στο χέρι δημιουργεί ένα καράβι, ένα αερόστατο κι ένα ιπτάµενο χαλί που την πηγαίνουν ένα ονειρικό ταξίδι προς µια αβέβαιη µοίρα. Όταν συλληφθεί από έναν απειλητικό αυτοκράτορα, µόνο µια πράξη τεράστιου θάρρους και καλοσύνης µπορεί να την ελευθερώσει. Θα καταφέρει άραγε να επιστρέψει στο σπίτι της και σε αυτό που ποθεί η καρδιά της;

Βάρος:

381g

Διαστάσεις:

24 × 22 cm

Συγγραφέας:

Aaron Becker,

Γλώσσα:

Ελληνικά

Εκδότης:

Φουρφούρι

Εξώφυλλο:

Σκληρό Εξώφυλλο

Ηλικία:

6-8 ετών

Θεματολογία:

Βιβλία χωρίς λέξεις

Πρώτη Έκδοση:

Σεπτέμβριος 2018

Σελίδες:

48

ISBN:

9786188385054

Creator's image

Συγγραφέας:

Aaron Becker

Ο Aaron Becker (γεννημένος το 1974) είναι Αμερικανός συγγραφέας και εικονογράφος παιδικών βιβλίων. Είναι περισσότερο γνωστός για το άλεκτο παιδικό βιβλίο του Ταξίδι, το οποίο έλαβε θετικές κριτικές στους New York Times και τη Wall Street Journal και ένα Caldecott Honor το 2014.

Το Quest, το δεύτερο βιβλίο της τριλογίας του Becker’s Journey, ήταν μεταξύ μιας μικρής ομάδας παιδικών βιβλίων που επαίνεσε το National Public Radio (NPR) εν αναμονή της ανακοίνωσης των υποψηφίων για το βραβείο Caldecott 2015. Ο Sam Juliano, στο δημοφιλές του blog Wonders in the Dark, παρατήρησε επίσης την πιθανότητα της Quest να προσελκύσει την προσοχή του Caldecott.

Το τελευταίο βιβλίο της τριλογίας, Return, κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2016. Μεταξύ των πολλών εκδόσεων που έκαναν κριτική για το βιβλίο ήταν οι Financial Times στις 19 Αυγούστου 2016 και οι New York Times στις 26 Αυγούστου 2016.

Ο Becker δημοσίευσε το “A Stone for Sascha” τον Μάιο του 2018. Το βιβλίο αξιολογήθηκε από τους New York Times Book Review, Kirkus Reviews, Publishers Weekly, The Boston Globe, et al.

Πριν από τη δουλειά του για παιδικά βιβλία, ο Μπέκερ εικονογράφησε σκηνές σε παιδικές ταινίες κινουμένων σχεδίων, συμπεριλαμβανομένων των The Polar Express (2004), Cars (2006), Monster House (2006), Beowulf και A Christmas Carol.

Περισσότερα

image image

ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ!

0
Καλάθι Αγορών
  • No products in the cart.