Στο ποντικοδάσος - Dadoo
product-mask image

Στο ποντικοδάσος

Συγγραφέας / Εικονογράφος: , Alice Melvin

€ 18.80

€ 16.92

Γυρνώντας το εξώφυλλο του βιβλίου, υπάρχει ο χάρτης του ποντικοδάσους με όλα τα σπιτάκια που θα συναντήσεις ακολουθώντας τον ποντικό στο ταξίδι του στο δάσος που θα διαρκέσει έναν ολόκληρο χρόνο.

Μην ανησυχείς, θα είναι μια γρήγορη και απολαυστική βόλτα και δε θα καταλάβεις πόσο γρήγορα περάσανε 12 μήνες.

Κάθε σελίδα περιέχει και έναν διαφορετικό μήνα με όλα τα χρώματα και τη μορφή που παίρνει η φύση ανάλογα με την εποχή στην οποία ανήκει.

Στο πανέμορφο αυτό σκηνικό θα συναντήσεις επίσης τους κατοίκους του δάσους και τα σπίτια τους για να ενημερωθείς για τη ζωή στο δάσος.

Σίγουρα, θα κάνεις πολύ καλή παρέα με τον ποντικό που τον Μάρτη βοηθάει τον φίλο του τον σκαντζόχοιρο να βάλει μπουγάδα μετά τη χειμερία νάρκη και τον Νοέμβρη απολαμβάνει ζεστή σοκολάτα με μαρσμέλοους με την αλεπού γύρω από τη φωτιά..

Είσαι έτοιμος/η για μια υπέροχη βόλτα;

  • Γιατί είναι ένα βιβλίο με θέμα τη φύση, με αρκετές πληροφορίες σχετικά με τα φυτά, τα ζώα και τα πτηνά που κατοικούν στο δάσος,

    Είναι ένα διαδραστικό βιβλίο με ανοιγόμενα παραθυράκια, που κάνει την ανάγνωση του παιχνίδι

    Είναι εικονογραφικά υπέροχο αποτυπώνοντας την πραγματική όψη του δάσους κάθε εποχή, καθώς η Alice Melvin πέρασε περισσότερο από έναν χρόνο στη φύση παρατηρώντας και σχεδιάζοντας τα ζώα και τα φυτά σε τοπικούς οικοτόπους

    Είναι στη λίστα dPICTUS με τα 100 καλύτερα εικονογραφημένα βιβλία 2023

Τον Σεπτέμβριο, μικραίνουν οι μέρες.

image image

ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ!

0
Καλάθι Αγορών
  • No products in the cart.