Οι ελέφαντες πηγαίνουν επίσκεψη - Dadoo
product-mask image

Οι ελέφαντες πηγαίνουν επίσκεψη

Συγγραφέας: , Evelina Daciute Εικονογράφος: , Inga Dagile

€ 13.00

€ 11.70

Μια οικογένεια 10 ελεφάντων ετοιμάζεται να πάει επίσκεψη σε κάτι φίλους τους που έχουν γιορτή.
Μπαίνουν, λοιπόν, στη γραμμή και ξεκινούν. Διάφορα περιστατικά στην διαδρομή θα έχουν ως αποτέλεσμα ένας ένας (ανάλογα με τον χαρακτήρα του και τα ενδιαφέροντά του) να σταματά και να μένει πίσω.
Η Μαμά Ελεφαντίνα που έχει τα πρωτεία επειδή οι οικογένειες των ελεφάντων είναι μητριαρχικές, θα αντιμετωπίσει την κατάσταση με ανεκτικότητα, κατανόηση, αλλά και αίσθηση του καθήκοντος.

Μια διασκεδαστική ιστορία για τη συντροφικότητα, την φιλαλληλία, τις σχέσεις στην οικογένεια, τις συμπεριφορές. Ταυτόχρονα, εξοικειώνει το παιδί με την αρίθμηση από το 1 έως το 10 και αντίστροφα.

Βάρος:

395g

Διαστάσεις:

22 × 26 cm

Συγγραφέας:

Evelina Daciute,

Εικονογράφος:

Inga Dagile,

Γλώσσα:

Ελληνικά

Εκδότης:

Ηλίβατον

Εξώφυλλο:

Σκληρό Εξώφυλλο

Ηλικία:

3-5 ετών

Θεματολογία:

Αλφαβήτα / Αριθμοί

Πρώτη Έκδοση:

Νοέμβριος 2019

Σελίδες:

40

ISBN:

9789608085251

Creator's image

Συγγραφέας:

Evelina Daciute

Η Evelina Daciūtė (γεν. 1975) είναι συγγραφέας επτά βιβλίων και μητέρα τεσσάρων παιδιών. Σπούδασε δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις. Άρχισε να γράφει ενώ ζούσε στην Κίνα όταν περνούσε όλη την ημέρα με τα παιδιά της.

Συνειδητοποιώντας ότι η συμπεριφορά των παιδιών επηρεάζεται θετικά περισσότερο από ιστορίες που τους λένε ή τους διαβάζουν παρά από την άμεση ηθική, άρχισε να γράφει η ίδια.

Ξεκίνησε με το Teddy Bear Adventures (μια σειρά 4 βιβλίων), στη συνέχεια μεταπήδησε σε ιδέες «μη αρκουδάκι». Το εικονογραφημένο βιβλίο Laimė yra lapė (TheFoxon the Swing), που δημιουργήθηκε με την Aušra Kiudulaitė, την εκτόξευσε στη φήμη. Το βιβλίο έγινε τεράστια επιτυχία, ξεπερνώντας κάθε ρεκόρ: επαναλαμβανόμενες εκδόσεις, μεταφράσεις σε πολλές γλώσσες, εκθέσεις στο Βίλνιους, το Κάουνας και την Κλαϊπέντα και δεκάδες εθνικά και διεθνή βραβεία. Είναι το πρώτο λιθουανικό βιβλίο που λαμβάνει το Βραβείο Batchelder που απονέμει η Αμερικανική Ένωση Βιβλιοθηκών για το πιο σημαντικό μεταφρασμένο παιδικό βιβλίο που εκδόθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Περισσότερα

image image

ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ!

0
Καλάθι Αγορών
  • No products in the cart.