Μουσική παράσταση "Θρεττανελό" του Δημήτρη Μπασλάμ - Dadoo
product-mask image

Μουσική παράσταση "Θρεττανελό" του Δημήτρη Μπασλάμ

Την Κυριακή 14 Απριλίου στις 12.00 πάρτε καλαθάκια και κουβερτούλες και ελάτε στον ελαιώνα του DADOO για πικ-νικ και μουσική παράσταση. Μια παράσταση που ακούει στο όνομα Θρεττανελό και περιλαμβάνει μουσικές συνθέσεις και τραγούδια από τα παραμύθια και τις θεατρικές παραστάσεις του αγαπημένου δημιουργού Δημήτρη Μπασλάμ.

 

Το Θρεττανελό είναι ένα επιφώνημα χαράς, μια ιαχή ενθουσιασμού μέσα στις κωμωδίες του Αριστοφάνη. Στη μουσική αυτή παράσταση, γίνεται τραγούδι και αφορμή για να ξεκινήσει η μουσική..

Αλήθεια ή ψέματα, δεν γνωρίζουμε, αλλά ο Γαργαληστής, αυτός ο σύγχρονος Ρομπέν των Δασών, συναντά στην χώρα της Θυμωμένης Μπετονιέρας τους χαρακτήρες όλων των ιστοριών του Δημήτρη Μπασλάμ.

Από τον μεγάλο σεφ Αγησίλαγο και τις ευφάνταστες συνταγές του, μέχρι τον Βαρύτονο με τα τεράστια παπούτσια του. Χορεύει με την θεία του, τα κατακίτρινα λεμονόψαρα, τις κολυμβήτριες πυγολαμπίδες. Αφήνει ελεύθερο το μπαλόνι της μικρής Ζωής να πετάξει ψηλά ως το διάστημα, όπου συναντά τον ήλιο που δουλεύει χωρίς ρεπό,κι ένα αστέρι που πέφτει με μία ευχή. Τρυπώνει μέσα από τις φανταστικές Ιστορίες της Μάικο, συναντά τον Τενεκέ με τα τέσσερα κατούμπαλα, τον ιπποπόταμο σε δίαιτα και τον μικρό Μάγο που με ένα ξόρκια του μετατρέπει το μαλακό μπλε Πουλόβερ σε ένα κουβάρι μαλλί και γάντια για μία κόκκινη χελώνα.

 

Κάτω από τις ελιές 4 μουσικοί με κιθάρες, ένα σαντούρι, ένα ακορντεόν, ένα Toy Piano, ταμπουράδες, κρουστά, τρία καζού, με αφετηρία τον ήχο από την παραδοσιακή μουσική.  Θέλουν να συγκεντρώσουν γύρω τους τα χαμογελαστά και έκπληκτα μάτια των οικογενειών που φτάνουν χέρι χέρι. Λένε κωμικές ιστορίες, και παραμύθια. Τραγουδούν με πειραχτική διάθεση για την αγάπη, τη γενναιοδωρία, τον ελεύθερο χρόνο, τη συντροφικότητα, τον κύκλο της Ζωής, τη χαρά και το παιχνίδι.

 

 

Δημήτρης Μπασλάμ Κιθάρα / Κρουστά / Τραγούδι

Λαμπρινή Καρακώστα Κιθάρα/Τραγούδι

Βαγγέλης Πασχαλίδης Σαντούρι/Ταμπουράς/Τραγούδι

Λυδία Ανεστοπούλου Ακορντεόν Toy Piano/ Τραγούδι

 

 

*Κόστος συμμετοχής: 10 ευρώ/άτομο, Δωρεάν για παιδιά κάτω των 2 ετών.

*Προτεινόμενη ηλικία: 4+

*Διάρκεια: περίπου 80 λεπτά

*Η προαγορά του εισιτηρίου είναι υποχρεωτική για την κράτηση της θέσης. Η αγορά του εισιτηρίου αφορά τόσο τα παιδιά όσο και τους ενήλικες

*Ακυρώσεις και αλλαγές των εισιτηρίων δε θα γίνονται δεκτές

 

 Για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία θα μας βρεις

: στο 2310547517, Δευτέρα-Παρασκευή, 9.00-17.00

: με μήνυμα σε Facebook ή Instagram

: με e-mail στο [email protected]

Ημερομηνία:

Κυριακή 14/4/24 στις 12:00

Τοποθεσία:

Ελαιώνας Dadoo

Ηλικία:

4+ ετών

Κόστος:

€ 10,00

Καλλιτέχνης

Δημήτρης Μπασλάμ

Ειδικότητα:

Συγγραφέας και μουσικός

Διάρκεια:

80 λεπτά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

0
Καλάθι Αγορών
  • No products in the cart.