Μισές ζωγραφιές ψάχνουν ζωγράφους - Dadoo
product-mask image

Μισές ζωγραφιές ψάχνουν ζωγράφους

Εικονογράφος: , Αγγελική Μπόζου

€ 13.30

€ 11.97

Αυτό το βιβλίο δεν έχει λέξεις,
έχει όμως εικόνες.
Αλλά αυτές οι εικόνες δεν είναι ολόκληρες,
είναι μισοτελειωμένες, μόνες.

Το μισές ζωγραφιές, ψάχνουν ζωγράφους είναι ένα βιβλίο που επιθυμεί να πάρει την τελική του μορφή στα χέρια των παιδιών. Η κάθε του σελίδα αποτελεί αφορμή για να δημιουργήσει το παιδί το δικό του έργο. Σκοπός του βιβλίου είναι η διάδραση, η διεύρυνση του φανταστικού κόσμου του παιδιού και η συμφιλίωση με τις δικές του μοναδικές ιδέες.

Τα παιδιά μπορούν να χρησιμοποιήσουν το βιβλίο με βάση τις επιθυμίες και τα υλικά τους. Ανάλογα με τις δυνατότητές που προσφέρει το στάδιο ανάπτυξης που βρίσκονται, τα παιδιά μπορούν να χρωματίσουν τις εικόνες και να τις ολοκληρώσουν με τον τρόπο που θέλουν, να χρησιμοποιήσουν στοιχεία κολλάζ από τις ένθετες χρωματιστές σελίδες αλλά και από δικές τους συλλογές σχεδίων, φωτογραφιών, εκτυπώσεων και υφασμάτων.

Μπορούν ακόμα να προσθέσουν λέξεις, γράφοντας τη δική τους ιστορία και προσπαθώντας να βρουν συνδέσεις μεταξύ των εικόνων. Αν η επιφάνεια μοιάζει περιορισμένη, μπορούν να κολλήσουν επιπλέον σελίδες δημιουργώντας χάρτινες φυσαρμόνικες!

Βάρος:

384g

Διαστάσεις:

21 × 29 cm

Εικονογράφος:

Αγγελική Μπόζου,

Γλώσσα:

Ελληνικά

Εκδότης:

Μάρτης

Εξώφυλλο:

Μαλακό Εξώφυλλο

Ηλικία:

3-5 ετών, 6-8 ετών

Θεματολογία:

Δραστηριότητες, Περιπέτεια / Φαντασία, Τέχνη/Αρχιτεκτονική

Πρώτη Έκδοση:

2021

Σελίδες:

96

ISBN:

9786185533069

Creator's image

Εικονογράφος:

Αγγελική Μπόζου

Η Αγγελική Μπόζου είναι εικαστικός και γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982. Είναι απόφοιτη του Μεταπτυχιακού (ΜΕΤ) και του προπτυχιακού της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών Αθήνας.
Επίσης, έχει κάνει σπουδές στη γραφιστική και το θέατρο. Για το σύνολο της δουλειάς της έχει βραβευτεί από την 
ARTWORKS (ΙΣΝ) και το Ίδρυμα Σπυρόπουλου.
Σε μια προσπάθεια να γεφυρώσει την απόσταση μεταξύ του εικαστικού της έργου και των εκπαιδευτικών προγραμμάτων με τα οποία ασχολείται από το 2010, ίδρυσε το Vlefaro live cinema, ένα μετακινούμενο σινεμά που παρουσιάζει χειροποίητες εικόνες και ζωγραφιές και δημιουργεί πρωτότυπα διαδικτυακά εκπαιδευτικά προγράμματα (Στο Ατελιέ της κυρίας Βλεφαρίδου, Δες άκου σκέψου και φαντάσου κτλ).
Βιβλία που έχει εικονογραφήσει κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Μάρτης, Fagotto και Μικρή Σελήνη. Για το 2021, ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής Εικονογράφησης των βραβείων ΕΒΓΕ.

Περισσότερα

image image

ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ!

0
Καλάθι Αγορών
  • No products in the cart.