Κοτούλα μου μικρή… τι να κρύβεται εκεί; - Dadoo
product-mask image

Κοτούλα μου μικρή… τι να κρύβεται εκεί;

Συγγραφέας: , Amelia Hepworth Εικονογράφος: , Pintachan

€ 7.20

€ 6.48

Άνοιξε τα παραθυράκια για να βοηθήσεις την κοτούλα να βρει τι κρύβεται εκεί!
Χρησιμοποίησε το καθρεφτάκι στο τέλος του βιβλίου για να παίξεις κρυφτό και με τον ίδιο σου τον εαυτό!

Ώρα για διασκεδαστικές ανακαλύψεις!

Βάρος:

392g

Διαστάσεις:

17 × 17 cm

Συγγραφέας:

Amelia Hepworth,

Εικονογράφος:

Pintachan,

Γλώσσα:

Ελληνικά

Εκδότης:

Δεσύλλας

Εξώφυλλο:

Σκληρό Εξώφυλλο

Ηλικία:

0-2 ετών

Θεματολογία:

Ζώα

Πρώτη Έκδοση:

Αύγουστος 2021

Σελίδες:

10

ISBN:

9786188528376

Creator's image

Εικονογράφος:

Pintachan

Μεγάλα μάτια, πολλά χαμόγελα, φωτεινά χρώματα και άφθονη διασκέδαση – ο Ισπανός καλλιτέχνης Pintachan δημιουργεί ζωντανές και ιδιότροπες εικόνες που είναι γοητευτικές επειδή είναι τόσο απλές. Όταν ένα έργο χρειάζεται άμεση, προσγειωμένη ελκυστικότητα με δύο κουταλιές ευτυχίας, είναι ο τέλειος εικονογράφος που πρέπει να σκεφτείτε.
Με έδρα τη Gijón της Βόρειας Ισπανίας, έχει πάνω από μια δεκαετία εμπειρίας ως εικονογράφος, καλύπτοντας τις ανάγκες ορισμένων από τις μεγαλύτερες μάρκες στην Ισπανία και σε όλο τον κόσμο. Η καριέρα του ξεκίνησε χάρη στην πρακτική του προσέγγιση. Πίσω στις αρχές της δεκαετίας του 2000, ξεκίνησε μια εταιρεία μπλουζών. Είχαν όλα όσα χρειάζονταν εκτός από τα χρήματα για να πληρώσουν έναν εικονογράφο, κι έτσι αποφάσισε να το κάνει μόνος του. Οι επιρροές του Pintachan περιλαμβάνουν κόμικς, εικονογραφημένα βιβλία, εξώφυλλα παλαιών άλμπουμ, περιοδικά της δεκαετίας του ’60 και μια ολόκληρη σειρά ρετρό μουσικής, και φτιάχνει πράγματα από την παιδική του ηλικία.
Το στυλ του Pintachan είναι ρετρό, αφελές, παιδικό, ποπ και ιδιότροπο, αλλά υπάρχει και πολλή λεπτότητα σε αυτό. Η κινούμενη οπτική γλώσσα του χρησιμοποιείται για να εκφράσει κάθε είδους ιδέες που δεν περιορίζονται στον κόσμο των παιδιών.

Περισσότερα

image image

ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ!

0
Καλάθι Αγορών
  • No products in the cart.