Η θάλασσα είδε | Dadoo
product-mask image

Η θάλασσα είδε

Συγγραφέας / Εικονογράφος: , Tom Percival

€ 12.90

€ 11.61

Η Σοφία έχασε στην παραλία το αρκουδάκι της. Κανείς δεν το είδε εκτός από τη Θάλασσα…

Ξεφυλλίζοντας το βιβλίο, παρακολουθούμε τις περιπέτειες του μικρού αρκούδου μέσα στο νερό, στη θάλασσα που προσπαθεί με τον τρόπο της να ανακαλύψει τη Σοφία και να της επιστρέψει το αγαπημένο της παιχνίδι. Κι ο καιρός περνάει.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η εικονογράφηση του παραμυθιού: Μέσω μιας πρωτότυπης δράσης με τον τίτλο Rijksstudio, το μουσείο Rijksmuseum στο Άμστερνταμ έδωσε πρόσβαση σε 125.000 εικόνες από τη συλλογή του για να χρησιμοποιηθούν και να επεξεργαστούν ελεύθερα από όλους.

O Tom Percival, γοητεύτηκε από την ιδέα να σχεδιάσει κάτι καινούργιο συνδυάζοντας τη δική του εικονογράφηση με στοιχεία από κλασικούς πίνακες, κι έτσι εμπνεύστηκε τον κόσμο αυτού του βιβλίου, χρησιμοποιώντας έργα των Willem Roelofs, Aelbert Cuyp, Vincent van Gogh, Maurits van der Valk και Hendrik Willem Mesdag.

  • Μας εξιστορεί με πολύ τρυφερό τρόπο την απώλεια όχι μονάχα κάποιου αγαπημένου αντικειμένου, όπως το μικρό αρκουδάκι της Σοφίας αλλά και κάποιου αγαπημένου προσώπου.

    Η εικονογράφηση του Tom Percival σε αυτό το βιβλίο είναι πραγματικά εξαιρετική. Χρισιμοποίησε μία καινοτόμα τεχνική κολάζ,συνδιάζοντας κλασσικούς πίνακες από τη συλλογή του μουσείου Rijksmuseum στο Άμστερνταμ.

Βάρος:

468g

Διαστάσεις:

24.5 × 28 cm

Συγγραφέας:

Tom Percival,

Εικονογράφος:

Tom Percival,

Γλώσσα:

Ελληνικά

Εκδότης:

Ίκαρος

Εξώφυλλο:

Σκληρό Εξώφυλλο

Ηλικία:

3-5 ετών

Θεματολογία:

Απώλεια/Πένθος, Οικογένεια

Πρώτη Έκδοση:

Ιανουάριος 2019

Σελίδες:

32

ISBN:

9789605722494

Τίποτα δεν χάνεται στ’ αλήθεια αν το κρατάς βαθιά μες στην καρδιά σου.

image image

ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ!

0
Καλάθι Αγορών
  • No products in the cart.