Φρίντα Κάλο - Dadoo
product-mask image

Φρίντα Κάλο

Συγγραφέας: , Sanchez Vegara Isabel Maria Εικονογράφος: , Gee Fan Eng

€ 11.99

€ 10.79

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Οι θέσεις έχουν εξαντληθεί

Μια σειρά ιστοριών με τις οποίες κορίτσια και αγόρια θα ανακαλύψουν τη ζωή και τα κατορθώματα των σπουδαιότερων ανθρώπων από τον χώρο της τέχνης, του αθλητισμού, της επιστήμης, της λογοτεχνίας, της φιλοσοφίας, της μόδας…

 

Άνθρωποι λαμπροί και μοναδικοί από τους οποίους έχουμε πολλά να μάθουμε και με τους οποίους μπορούμε να ταυτιστούμε.

 

Άνθρωποι όπως η Φρίντα, που μετέτρεψαν ένα μικρό όνειρο σε μια μεγάλη ιστορία.

Βάρος:

300g

Διαστάσεις:

20 × 24 cm

Συγγραφέας:

Sanchez Vegara Isabel Maria,

Εικονογράφος:

Gee Fan Eng,

Γλώσσα:

Ελληνικά

Εκδότης:

Παπαδόπουλος

Εξώφυλλο:

Σκληρό Εξώφυλλο

Ηλικία:

3-5 ετών

Θεματολογία:

Βιογραφίες

Πρώτη Έκδοση:

Οκτώβριος 2021

Σελίδες:

40

ISBN:

9789604847440

Creator's image

Συγγραφέας:

Sanchez Vegara Isabel Maria

H Maria Isabel Sánchez Vegara γεννήθηκε στη Βαρκελώνη και είναι συγγραφέας και creative director. Ήθελε από μικρή να γίνει συγγραφέας αλλά όταν μεγάλωσε κατέληξε στο χώρο της διαφήμισης. Πριν από μερικά χρόνια αποφάσισε να κάνει αυτοέκδοση σε ένα έργο που επεξεργαζόταν πολύ καιρό. Ανοιξε ένα μικρό e-shop και τοποθέτησε μερικά βιβλία σε καταστήματα της γειτονιάς της. Σύντομα, είχε πουλήσει όλα τα αντίτυπά της. Έκτοτε την πλησίασαν αρκετοί εκδοτικοί οίκοι και έτσι η Maria Isabel άρχισε να γράφει πιο εντατικά.

Σήμερα είναι πιο γνωστή ως συγγραφέας μεγάλου μέρους της σειράς μικρά κορίτσια ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΔΕΕΣ. Κάθε βιβλίο αναφέρει την ιστορία της παιδικής ηλικίας της εκάστοτε ηρωίδας με έναν διασκεδαστικό, άμεσο τρόπο που επιτρέπει στους μικρούς αναγνώστες να ταυτιστούν με τους χαρακτήρες σε κάθε ιστορία.

Περισσότερα

Creator's image

Εικονογράφος:

Gee Fan Eng

Η Gee Fan Eng είναι  βραβευμένη εικονογράφος με έδρα το Perlis της Μαλαισίας. Ίδρυσε την εταιρεία της, Minifanfan, με την ιδέα να κάνει εικονογραφήσεις που κάνουν τους ανθρώπους χαρούμενους. Το Happy Drawings for Happy People είναι το μότο της Gee Fan και ένα μάντρα που εξασκεί καθημερινά στη ζωή και τη δουλειά της. Οι υπέροχα στυλιζαρισμένες εικονογραφήσεις της είναι ελκυστικές, εμπνευσμένες και μιλούν στην καρδιά.

 

Το πρώτο παιδικό βιβλίο με εικόνες Frida Kahlo του Gee Fan, της Maria Isabel Sanchez Vergara (σειρά Pequeña & Grande), έχει ανατυπωθεί πολλές φορές και έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 20 γλώσσες. Το έργο της έχει αναγνωριστεί από το Society of Illustrators, το 3×3 Magazine, τα World Illustrations Awards, το Creative Quarterly, το Communication Arts, το BIISA και το Cultural & Creative Award.

 

Η Gee Fan δημιουργεί τα έργα της ψηφιακά. Όταν δεν εικονογραφεί, είναι πιθανό να φτιάχνει κάτι με το χέρι.

Περισσότερα

image image

ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ!

0
Καλάθι Αγορών
  • No products in the cart.