Εικαστικό εργαστήρι με αφορμή το βιβλίο "Είπε ο κήπος" - Dadoo
product-mask image

Εικαστικό εργαστήρι με αφορμή το βιβλίο "Είπε ο κήπος"

Το Σάββατο 13 Απριλίου στις 11.00  στο DADOO WEEKEND η συγγραφέας παιδικών βιβλίων και μεταφράστρια Αργυρώ Πιπίνη και η εικονογράφος Ίρις Σαμαρτζή παρουσιάζουν το βιβλίο τους «Είπε ο κήπος..» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη μέσα από ένα εικαστικό εργαστήρι γεμάτο δημιουργία και έμπνευση.

 

Το βιβλίο αναφέρεται σ’ έναν φωτεινό και γεμάτο χρώματα και ζωντάνια κήπο που ζει μέσα στο αστικό τοπίο των πολυκατοικιών και του θορύβου. Και εκεί ένας μόνιμος κάτοικος, ένας πλάτανος με το όνομα  Δημοσθένης συνδέεται άρρηκτα με τη φιλία ενός κοριτσιού.

 

Η συγγραφέας θα αφηγηθεί το βιβλίο ενώ η εικονογράφος θα δημιουργήσει έναν ολόκληρο εικαστικό κόσμο ζωντανεύοντας την ιστορία. Πρόκειται για ένα υπέροχο εικονογραφικά βιβλίο αφιερωμένο στην ομορφιά της φύσης και στην ιερότητα όλων των κατοίκων της, δέντρων, φυτών και ζώων.

 

Στη συνέχεια η εικονογράφος θα ενθαρρύνει τα παιδιά να χρησιμοποιήσουν υλικά από ανακυκλώσιμες συσκευασίες, χαρτιά, πλαστελίνες και άλλα φυσικά στοιχεία που θα αναζητήσουν και θα βρουν στον ελαιώνα για να συνθέσουν τον δικό τους μαγικό κήπο. Ο ελαιώνας του DADOO, θυμίζει τον κήπο της ιστορίας, που ξεπροβάλλει μέσα σε μια βιομηχανική ζώνη σαν μια μικρή όαση πρασίνου, ελπίδας και φωτός.

 

Προτεινόμενη ηλικία: 4+

Διάρκεια: 60 λεπτά

Κόστος συμμετοχής: 12 ευρώ

 

*Το εισιτήριο αντιστοιχεί σε ένα παιδί με έναν συνοδό. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν

*Η προαγορά του εισιτηρίου είναι υποχρεωτική για την κράτηση της θέσης

*Σε κάθε παιδί που συμμετέχει στο εργαστήρι πρέπει να αντιστοιχεί ένα εισιτήριο ακόμη και αν είναι μικρότερης ηλικίας από την προτεινόμενη (4+).

*Ακυρώσεις ή αλλαγές δε θα γίνονται δεκτές

 

 Για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία θα μας βρεις

 

: στο 2310547517, Δευτέρα-Παρασκευή, 9.00-17.00

: με μήνυμα σε Facebook ή Instagram

: με e-mail στο [email protected]

Ημερομηνία:

Σάββατο 13/4/2024

Τοποθεσία:

Ελαιώνας DADOO

Ηλικία:

4+

Κόστος:

12 Ευρώ

Συγγραφέας:

Αργυρώ Πιπίνη

Εικονογράφος:

Ίρις Σαμαρτζή

Διάρκεια:

60 λεπτά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

0
Καλάθι Αγορών
  • No products in the cart.