Άγρια οικογένεια - Dadoo
product-mask image

Άγρια οικογένεια

Συγγραφέας: , Ben Lerwill Εικονογράφος: , Harriet Hobday

€ 19.00

€ 17.10

Οι ανθρώπινες οικογένειες είναι κάθε λογής. Μικρές. Μεγάλες. Πολλές και διάφορες. Το ίδιο ισχύει και στο ζωικό βασίλειο;

Οι οικογένειες των ψαριών-κλόουν έχουν εκατοντάδες μωρά. Οι οικογένειες των ελεφάντων προσέχουν η μία τα μωρά της άλλης. Οι πεταλούδες-μονάρχες ταξιδεύουν μαζί για όλη τους τη ζωή. Οι οικογένειες των μελισσών έχουν βασίλισσα και οι οικογένειες των λιονταριών βασιλιά. Και δεν είναι μόνο αυτά. Η ζωή στον πλανήτη μας, όλοι μας, (δηλαδή κι εγώ, κι εσύ)  είμαστε κλαδάκια και φύλλα ενός γιγάντιου οικογενειακού δέντρου. Είμαστε… μία άγρια οικογένεια.

Βάρος:

550g

Διαστάσεις:

29.5 × 24 cm

Συγγραφέας:

Ben Lerwill,

Εικονογράφος:

Harriet Hobday,

Γλώσσα:

Ελληνικά

Εκδότης:

Καπόν

Εξώφυλλο:

Σκληρό Εξώφυλλο

Ηλικία:

9-12 ετών

Θεματολογία:

Ζώα

Πρώτη Έκδοση:

2023

Σελίδες:

64

ISBN:

9786182180075

Creator's image

Εικονογράφος:

Harriet Hobday

Ως παιδί, η Χάριετ περνούσε ώρες ζωγραφίζοντας ό,τι υπήρχε γύρω της και γέμιζε σκίτσα με φανταστικούς χαρακτήρες και σκηνές. Δεν ήξερε ότι θα γινόταν (πραγματική!) Εικονογράφος για τα προς το ζην. Έφυγε από τη γενέτειρά της, το Γιορκσάιρ για να ξεκινήσει ένα προπτυχιακό στην Εικονογράφηση στο The Cambridge School of Art, όπου παρέμεινε για να σπουδάσει το αξιότιμο μεταπτυχιακό στην εικονογράφηση Παιδικού Βιβλίου. Ήταν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου που ανέπτυξε την αγάπη της για την αφήγηση και τις περιορισμένες χρωματικές παλέτες.

Μετά την αποφοίτησή της μετακόμισε στο Εδιμβούργο, όπου εμπνεύστηκε από την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική και τα κτίρια έγιναν ένα επαναλαμβανόμενο θέμα στη δουλειά της. Έκτοτε έχει επιστρέψει στο σπίτι της στο Γιορκσάιρ, όπου περνά τις μέρες της φτιάχνοντας βιβλία, προκαλώντας χάος στην κουζίνα και παρακολουθώντας βίντεο με τους Elephant Shrews (Αν δεν τους γνωρίζετε, ψάξτε τους!)

Επιλέχθηκε για τα βραβεία The BOOKSELLER’s Illustrator Showcase και The Cheltenham Illustration Awards, ήταν επιλαχούσα στο The Batsford Prize και έχει τιμηθεί ιδιαίτερα στο “The Macmillan Prize” for Children’s Illustration.

Περισσότερα

image image

ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ!

0
Καλάθι Αγορών
  • No products in the cart.